Zin! Natuurcoaching

Resultaten Zin! Natuurcoaching

R

Nieuwe, frisse energie

Zin! Natuurcoaching geeft positieve energie
R

Zicht op je talenten

Weten waar je goed in bent en waar je energie moeiteloos stroomt
R

Concreet actieplan

Helder zicht op de stappen die je kunt zetten

Zin! Natuurcoaching

Er komt een dag in je carrière dat je denkt “Is dit alles?’’ Misschien ook eist de Corona crisis haar tol en voel je je fysiek en mentaal niet top. Tijd voor actie. Tijd ook om stil te staan, het heft in eigen hand te nemen. Je te laten inspireren door de natuur en te onderzoeken wat er speelt.

Ontdek waar jouw wens of verlangen ligt. Waar je goed in bent, plezier in hebt en energie uit haalt. Kijk met een frisse blik naar het hier en nu en naar de toekomst. Waar het kriebelt en mogelijk ook schuurt. Niet om morgen direct je baan op te zeggen; wel om helder te hebben wat je wensen en ambities zijn. Vanuit rust en positieve energie.

Zin! is een compact coachingstraject van 5 sessies. Buiten, in de natuur.

De natuur nodigt uit om de zinnen te verzetten. Tot rust te komen en in het hier en nu te zijn. Om helderheid te krijgen. Om zelf weer aan het roer van je leven te staan.

Super lekker, zeker in deze tijd van thuis werken en binnen zitten.

Zin! is 100% corona proof.

Werkwijze

We gaan heel praktisch aan de slag. In het hier en nu. Je hoeft niets voor te bereiden en er is geen huiswerk. Vooraf doe ik een telefonische intake: we maken kennis en jij stelt al je vragen. Als we elkaar eenmaal zien, gaan we concreet aan de slag. Dat levert je na de laatste wandelsessie een plan voor de toekomst. De natuur is onze inspiratiebron.

Stappen

Tijdens de 5 bijeenkomsten doorloop je een aantal stappen: via het verkennen van de huidige situatie komen we bij het bepalen van je doel/wens/verlangen. Van daaruit zoeken we de verdieping op, gaan we aan de slag met het onderzoeken van draagvlak en draagkracht en formuleren we een actieplan. Concreet en helder.

Resultaat

  • Een heldere kijk op jezelf en op dat wat er speelt in je leven;
  • Een doorkijkje naar wat je zou willen en zicht op hoe je dat kunt realiseren;
  • Een concreet actieplan;
  • Een dosis gezonde buitenlucht;
  • Positieve energie en inspiratie.

‘Ik word blij van de lichtjes in de ogen van mensen … als ze ontdekken dat ze creatief zijn! “

Marenthe over Zin! Natuurcoaching

‘Ik zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Creativiteit en de natuur vormen de rode draad in mijn werk en mijn leven. De natuur is voor mij een permanente inspiratiebron: het is de ideale plek om tot rust te komen, uit je hoofd te gaan, te verzachten, te voelen en te verdiepen. In contact te komen ook met je creatief potentieel. Mogelijkheden en kansen te zien. Vanuit rust en eenvoud. Om moeiteloos tot persoonlijke groei en bloei te komen’.

‘Ik ben sinds 2004 coach en trainer. Als expert op het gebied van Lenig leiderschap  richt ik mij met mijn coaching, workshops en trainingen op persoonlijke vernieuwing.

Ik ben docent bij Innersteps – School voor Natuurcoaching, Daarnaast ben ik partner bij Innovatiewerkplaats en aangesloten van het platform van Wandelcoaches.nl. In 2010 schreef ik samen met Rineke Rust en Sigrid van Iersel het boek Lenig denken – technieken voor creatieve denkkracht’.

Meer info of een Zin! coachingstraject boeken? Welkom!

Bel of mail en ik neem spoedig contact met je op