Biodanza: uit je hoofd – in je lijf

Dansend de verbinding tussen je hoofd, hart en intuïtie herstellen

Voor wie zichzelf gezondheid en ontspanning gunt

Je hoofd staat 24/7 aan. Je telefoon is een verlengstuk van jezelf. Je vliegt van hot naar her en je lijstjes zijn nooit af. Je voelt de spanning in je lijf en een burn out ligt op de loer. Herkenbaar? Dan ben je bij biodanza aan het juiste adres!

Biodanza is een dansmethode waarbij je je hele systeem letterlijk en figuurlijk in beweging zet. De oefeningen hebben als doel je vitaliteit een impuls te geven, je lijf weer te voelen en de verbinding tussen je hoofd, hart en intuïtie te herstellen. Bijzonder geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten en verlangen naar ontspanning, lichtheid, verbinding en plezier.

We dansen op toegankelijke muziek. Geen choreografie of pasjes. Wel prachtige oefeningen die je systeem een boost geven en je gezondheid bevorderen.

De methodiek komt uit Chili en het effect is wetenschappelijk bewezen. Biodanza gaat over persoonlijke vernieuwing: je mentale en fysieke gezondheid krijgen een positieve prikkel. Het verlaagt stress, vergroot je zelfvertrouwen en verbetert je conditie, je vitaliteit en je flexibiliteit.

Ervaring is niet vereist.

Kledingadvies: makkelijk zittende kleding, in laagjes.

Wanneer?

iedere woensdag m.u.v. schoolvakanties

Tijd

10.00 – 11.30 uur (inloop 9.45 uur)

Locatie

Cultuurhuis de Paulus – Warmonderweg 2, Oegstgeest

Doe je mee? Je bent van harte welkom!

Meld je hier aan

Heb je ervaring met biodanza?

Hoe wil je deelnemen?

13 + 1 =

Betaling via een Tikkie of contant; uiteraard is een factuur mogelijk.

PS Als je financieel krap zit, laat het weten – dat mag geen reden zijn om niet mee te doen ! Bel of app me: 06 54 700 120 liefs, Marenthe

Over Marenthe

Marenthe de Bruijne faciliteert deze groep: ‘’als trainer en coach op het gebied van natuurlijk leiderschap heb ik helder voor ogen wat de meerwaarde van biodanza is. Ik ben zelf een ‘wandelend hoofd’. Dankzij biodanza kan ik beter bij mijn gevoel, ben meer ontspannen en dat beïnvloedt mijn hele doen en laten op een positieve manier. Ik dans inmiddels ruim 10 jaar en heb er ontzettend veel profijt van: biodanza heeft mijn leven echt verrijkt. Tijd om dit nu uit te dragen!” Marenthe is 55 en woont met haar 2 dochters in Warmond.

Wil je je aanmelden, of heb je vragen?

Bel of app: Marenthe de Bruijne 06 54 700 120

Mailen kan ook : marenthe@dds.nl Of beter, stel hier je vraag:

2 + 13 =