Move to Connect

Workshops hoofd, hart ♥ en buik

Resultaten workshop

R

Rust in je hoofd

Ervaar het hier en nu

R

Contact met je lijf

Ontwikkel je gevoel

R

Verbinding met jezelf en de ander

Ontdek de kracht van stilte

Move to Connect

Je hoofd staat 24/7 aan. Je werkt van deadline naar deadline. Bent alert, daadkrachtig en resultaat-gericht. En ergens, deep down, is er een behoefte: je wilt meer naar je lijf luisteren. Vertragen, ontspannen. Rusten. In het hier & nu zijn. Vertrouwen op je gevoel en intuïtie.   

Herken je dit? BINGO! Bij Move to Connect ben je aan het goede adres.

Gun jezelf en je collega’s een workshop waarin de verbinding tussen je hoofd, je  en je lijf centraal staat. Move to Connect gaat over aanwezig zijn. In je lijf, in je lichaam. Over vertragen, verzachten, verstillen en verbinden. Move to Connect: vernieuwend en net even anders.

Programma

Laat je meenemen op de muziek en in de meditaties. Leer je bewustzijn en focus te vergroten vanuit een innerlijke rust. Ervaar de zachte, sterke, positieve  energie die voelbaar is als je hoofd, je hart en je buik verbonden zijn. Via meditatie, beweging en muziek. Heb ‘t lef om stil te zijn en te ervaren.

Move to Connect: voorbij woorden. Want zeg nou zelf …. die praatjes, die kennen we wel 😊

Resultaat

  • Uit je hoofd – in je lijf
  • Contact met je gevoel
  • Diepe ontspanning
  • Positieve energie
  • Verbinding met jezelf en de ander

Voor wie

Move to Connect is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning, rust en contact met zijn gevoel.

Je kunt Move to Connect boeken als workshop van een dagdeel of als training van een dag. Bijvoorbeeld als teambuilding of verdiepingsgdag. Inclusief overheerlijke lunch natuurlijk.

Vanwege Corona is de groepsgrootte op dit moment beperkt.

Locaties o.a.: Heal Jezelf Noordwijkerhout / Landgoed de Hoorneboeg Hilversum

“Het begint met contact maken met jezelf. Om van daaruit contact te maken met de ander. Als dat gebeurt, voel je iets magisch – dan is er wezenlijk contact”

Marenthe over Move to Connect

‘Met ons hoofd zit ‘t meestal wel goed. Daar zijn we van kleins af aan flink in getraind en hebben we stevig in geïnvesteerd. Een mooie uitspraak voor ons Westerlingen vind ik deze: we nemen ons hoofd vaak mee; ons lijf blijft thuis …. ! En zo is het: al willen we ons verbinden, we hebben geen idee hoe! Vandaar dat een Move to Connect workshop lavend is – voor lichaam en geest. Je komt er uitgerust, gevuld en geïnspireerd vandaan. Cadeautje aan jezelf!’

Ik haal veel inspiratie uit de Biodanza- docenten opleiding die ik dit jaar afrond. Samen met mijn kennis van de TAO, de Chi Kung, Stembevrijding, Do In yoga en Klankschaalmeditatie vormt dit een ideaal pakket om in overleg met mijn opdrachtgevers mooie, voedende dagen (of dagdelen) vorm te geven.

‘Ik ben sinds 2004 coach en trainer. Als expert op het gebied van Lenig leiderschap  richt ik mij met mijn coaching, workshops en trainingen op persoonlijke vernieuwing.

Ik ben docent bij Innersteps – School voor Natuurcoaching, Daarnaast ben ik partner bij Innovatiewerkplaats en aangesloten bij het platform van Wandelcoaches.nl. In 2010 schreef ik samen met Rineke Rust en Sigrid van Iersel het boek Lenig denken – technieken voor creatieve denkkracht’.

Meer info of een training boeken? Welkom!

Bel of mail en ik neem spoedig contact met je op